L O A D I N G ...
Please Wait

Manopera instalatii electrice Bucuresti

manopera-instalatii-electrice-bucuresti-pret-vile-case-apartamente-garsoniere

Manopera instalatii electrice Bucuresti

 

Manopera instalatii electrice Bucuresti si tara – Pentru a face o instalatie electrica pe cont propriu, trebuie sa tii cont de foarte multe lucruri peste care nu se poate trece cu vederea.

Trebuiesc respectate anumite reguli pentru a evita orice risc de a produce vreun accident nedorit, care ar putea sa-ti puna viata in pericol. Multi nu tin cont de asta si se ajunge in ipostaza de a se produce un mic sau mare dezastru.

Venim in sprijinul dumneavoastra!

Manopera instalatii electrice  – Lucruri de tinut cont

 

Manopera instalatii electrice Bucuresti – Imagineaza-ti ca ti-ai cumparat o locuinta noua care urmeaza sa intre in stadiul de renovare. Bineinteles, o sa trebuiasca sa iti asiguri o instalatie electrica care sa respecte toate normele in vigoare cu privire la proiectarea instalatiilor electrice de joasa tensiune, fiind vorba despre normativul I7. Din nou, pentru a evita orice risc, ar fi de preferat sa apelezi la un specialist in domeniul instalatiilor electrice.

Sa zicem ca vrei sa te muti intr-o locuinta noua si primul lucru care iti trece prin minte este ca vrei sa renovezi casa si ca trebuie sa chemi un specialist si pentru instalatiile electrice, care sa demareze actiunile necesare pentru ca totul sa functioneze in parametri normali. Si acum, intrebarea este, cat costa manopera pentru instalatia electrica intr-o camera sau manopera pentru instalatia electrica pentru casa?

manopera-instalatii-electrice-bucuresti-pret-vile-case-apartamente-garsoniere
manopera-instalatii-electrice-bucuresti-pret-vile-case-apartamente-garsoniere

Manopera instalatii electrice – Ce preturi se practica in piata

 

Ei bine pretul difera, dar totusi uitati cateva preturi:

  • Manopera montat tablou electric 100-200 lei
  • Manopera montat contor pasat electric 120 lei
  • Dezafectat instalatie electrica 50 lei
  • Verificat instalatie electrica 50 de lei
  • Manopera instalatie electrica casa 1200 lei
  • Manopera instalatie electrica garsoniera 600 lei
  • Manopera instalatie electrica apartament 2 camere 800 lei
  • Schimbare instalatie electrica apartament 3 camere 1000 lei
  • Schema electrica casa 200 lei
  • Proiectare instalatii electrice interioare 100-250 lei

 

Manopera instalatii electrice – Pentru apartamente

 

Pretul instalatiei electrice sau manoperea unei instalatii electrice difera in functie de serviciul desfasurat de catre o echipa care apartine unei firme de instalatii electrice. Preturile fiind cuprinse intre 400 de lei ( instalatie electrica apartament ) pana la 2000 lei ( instalatie electrica vila ).

Instalatia electrica provoaca o groaza de nervi multor oameni cand vine vorba de renovat sau de mutat deoarece pentru a realiza o instalatie electrica completa este necesara o rabdare de fier. De aceea ar trebui sa apelati la o firma de instalatii electrice care sa se ocupe in locul dumneavoastra de aceasta problema pe care o intampinati. Probabil ca va intrebati cat costa o instalatie electrica sau cat costa o instalatie electrica la o casa noua.

Realizarea instalatiilor electrice vine la pachet cu o sumedenie de operatiuni pana sa se ajunga la actiunea propriu-zisa. De exemplu, pana sa se treaca la treaba, in prima etapa se proiecteaza un plan pentru instalatia electrica care va strabate intreaga locuinta sau incapere. Dupa acesta etapa, urmeaza sa se achizitioneze obiectele si sculele necesare pentru a duce la bun sfarsit operatiunea, iar in final se trece la instalarea retelei electrice propriu-zise.

Manopera instalatii electrice – In baie

 

Este recomandat sa apelezi la specialisti autorizati in domeniul instalatiilor electrice pentru a avea parte de siguranta tu si cei din jurul tau.

Reteaua electrica pentru baie este greu de realizat avand in vedere ca este foarte multa umezeala si stim cu totii ca daca ajunge putina apa unde nu trebuie, se pot intampla lucruri nedorite. Sa zicem ca ai vrea sa renovezi baia. Ai terminat de pus faianta, poate ai terminat si de vopsit tavanul, poate ai montat si mobilierul si acum singurul lucru de care mai are nevoie baia ta este o instalatie electrica bine inchegata pentru a nu intampina probleme.

Cel mai bine pentru aceasta operatiune si pentru ca asteptarile dumneavoastra sa fie indeplinite, ar fi sa apelati la un specialist in acest domeniu sau la o firma serioasa care se ocupa de multa vreme cu instalatiile electrice pentru casa. Mana de lucru sau manopera este mult mai ieftina daca vorbim cu un specialist decat daca apelam la o firma autorizata deoarece firma trimite mai multi muncitori.

Manopera instalatii electrice  – Schema instalatie electrica casa

 

Este bine de stiu ca inainte de a realiza instalatia electrica a unei locuinte ( apartament, casa, vila ) este necesara o schema a instalatiei electrice pentru locuinta respectiva fie ea apartament, casa, vila.

Presupune ca aveti deja un proiect nou pentru o noua locuita fie ea casa ori apartament  si aveti nevoie de o schema pentru instalatia electrica a caminului. Desigur ca nu puteti sa il faceti singur si veti avea nevoie de ajutorul unor specialisti. Manopera pentru aceasta actiune este de 200 de lei.

Manopera instalatii electrice – Preturi pentru case vechi

 

Cu toti avem o casa parinteasca sau taraneasca, cum se mai spune prin provincie, care are nevoie de renovari. Problema in renovarea unei case vechi nu consta in instalatia sanitara sau termica, cat consta in instalatia electrica. Instalatia electrica este o problema mai ales la casele vechi deoarece si instalatia eletrica este invechita si se pot produce accidente daca nu se lucreaza cu un echipament specific si cu oameni care se pricep in acest segment.

Pentru schimbarea instalatiei electrice dintr-o casa veche se necesita mai multe operatiuni precum eliminarea instalatiei electrice invechite si inlocuirea acesteia cu o instalatie electrica noua de o calitate superioara si durabila care sa nu provoace probleme ca cea veche.

Pretul manoperei  instalatiei electrice variaza dar totusi putem sa va spunem ca pretul este cuprin intre 1000 si 2000 de lei.

Manopera instalatii electrice – In bucatarie

 

Tocmai te-ai mutat si te bucuri de noua ta locuinta si te gandesti sa faci niste modificari. Prima data incepi sa schimbi mobila apoi te gandesti ca vrei sa schimbi si culoarea camerelor poate vrei sa cumperi si alta mobila pentru bucatarie dar dupa ce ai terminat cu toate aceste lucruri te gandesti ca ai nevoie de o renovare si la instalatia electrica pentru ca totul sa fie nou si sa functioneze in cel mai bun mod posibil.

Poate chiar ai avut ceva probleme cu prizele din bucatarie sau poate ai stricat din greseala instalatia electrica fara sa iti dai seama. Solutia pentru tine este sa cauti un specialist care sa iti renoveze bucataria din punct de vedere electric sau chiar sa apelezi la o firma autorizata in acest domeniu.

Pretul manoperei pentru renovarea instalatiei electrice din bucatarie este de 300 lei.

 

Manopera instalatii electrice  – Instalatii electrice interioare

 

Robotul de bucatarie, aragazul, combina frigorifca sau cuptorul sunt instalatii electrice interioare, fiind unele dintre cele mai importante pentru consumatorii casnici.

Instalatiile electrice de interior sunt cele mai de pret cand vine vorba despre proiectarea retelei electrice pentru imobilul tau.

Manopera instalatii electrice  – Proiect instalatie electrica in casa

 

Instalatiile electrice de joasa tensiune sunt utilizate pentru consumatorii casnici, si anume, case, vile sau blocuri, pentru alimentarea directa cu electricitate a acestora.

Directia incepe, de obicei, la un transformator. Alte elemente de pe parcursul instalatiei sunt firidele de distributie si cutiile de distributie, de sectionare sau de protectie. Liniile sunt, de regula, de lungime scurta (2-3 kilometri) si pot fi aeriene (pe stalpi) sau subterane (ingropate).

Acest tip de instalatii electrice este, de obicei, planificat si construit de compania de distributie a energiei electrice. Aceste instalati sunt necesare oricarei locuinte. Manopera pentru proiectarea instalatiei electrice pentru o locuinta, respectiv casa este de 250 lei.

Manopera instalatii electrice – Proiectare instalatii electrice interioare

 

Ordinea etapelor in privinta planificarii retelei electrice este foarte importanta in vederea unor ulterioare imbunatatiri. Primul pas este reprezentat de proiectarea planului electric, al doilea consta in achizitionarea de produse necesare efectuarii instalatiei electrice, iar ultimul, si anume, al treilea pas presupune instalarea propriu – zisa a retelei electrice.

Daca locuinta este noua, reteaua electrica trebuie sa fie realizata de asa natura incat sa permita cu usurinta noi completari. Chiar daca acum nu ai un autoturism electric, trebuie sa iei in calcul ca peste cativa ani poate va trebui sa instalezi un punct de alimentare si pentru masinile electrice.

Acelasi lucru este de luat in calcul si in cazul in care vei dori sa-ti construiesti o piscina, de exemplu. Cea mai buna solutie este sa te pregatesti inca din faza de proiectare si sa instalezi mai multe cutii de distributie sau tuburi pentru cablurile electrice.

Manopera instalatii electrice  – Refacere instalatie electrica apartament

 

Orice incapere trebuie sa aiba cel putin o sursa de lumina. In cazul holurilor, numarul acestora poate varia in functie de spatiul existent, dar si de tipul de sursa de iluminat pe care vrei sa-l instalezi.

Daca dispui de o incapere care are holuri de dimensiuni mari, se recomanda instalarea de aplice de perete sau de lustre, in functie de preferintele tale. Ar trebui un numar, cu siguranta mai mare, in cazul lustrelor.

In cazul camerelor, se recomanda o lustra sau un candelabru, din nou, in functie de preferintele tale, pentru o iluminare cat mai eficienta, relaxanta si difuza.

In final, manopera unei instalatii electrice difera in functie de tipul de locuinta sau cladire, de numarul de operatiuni, de numarul de muncitori si de ce preferinte are clientul.

Pagina optimizata de Outcave Solutions – Firma creare site de prezentare Bucuresti pret

Am reusit sa ne mentinem de-a lungul timpului datorita seriozitatii si a calitatii lucrarilor pe care le efectuam!

Preturi:

De la 4000 RON

manopera instalatii electrice la preturi excelente
contactati-ne rapid pentru o evaluare

 De la 23000 ron

renovari apartamente si case la preturi accesibile
contactati-ne rapid pentru o evaluare